Hëne-Premte9AM - 5PMThirr Tani+38349848577


Edukimi paraortodontik fillon që nga muajt e parë!

Për Pediatrin


250 bebe lindin çdo minutë në mbarë botën.
Brenda vitit lindin 130 Milion bebe.
Derisa këto bebe zhvillohen dhe rriten, shumica absolute e tyre do të pësojnë shkatërrim të dhëmbëve, si dhe pothuajse të gjitha do të vuajnë nga frymëmarrja jofunksionale dhe nga malokluzioni…


Lexo më shumë

Trajtimi i muskujve intraoralë, pjesë konstruktive e programit logopedik.

Për Logopedin


Programi i terapisë së të folurit pa dyshim se duhet të përfshijë edukimin paraortodontik. Funksionalizimi i muskujve të gjuhës, muskujve facialë si dhe korigjimi i shprehive të dëmshme orale duke filluar me frymëmarrjen orale, është asistencë speciale në realizimin e programit logopedik…


Lexo më shumë

Sistemi i forcave që ushtrojnë muskujt intraoralë duhet të gëzoi ekuilibër për të mundësuar zhvillimin e maksillës.

Publikime Shkencore


Shumica e dentistëve dhe ortodontëve janë të vetëdijshëm për impaktin që ka frymëmarrja orale në zhvillimin e maksillës. Ata po ashtu pajtohen se edhe pas përfundimit të drejtimit të dhëmbëve, sidomos nëse nuk vazhdohet me mbajtjen e retajnerit, rikthimi i devijimeve është i pashmangshëm. Pra, çka e shkakton frymëmarrjen orale dhe cila do të ishte kundërpërgjigjia?


Lexo më shumë


Përkrahja për stomatologët dhe akterët tjerë të fushës gëzon prioritet në programin e Health Education Studio.

Përkrahja për Stomatologun, Logopedin, Pediatrin dhe Otolaringologun


Health Education Studio përveq tjerash ofron edhe edukim profesional për të gjithë ju, Dentistë, Pedodontë, Ortodontë dhe Logopedë.

Pra, ju si akterë të fushës, të vendosur për të praktikuar programin e parandalimit të problemeve funksionale dhe sistemin e ortodoncisë përmes veprimit në muskujt intra oralë njëherit pjesë konstruktive edhe e programit logopedik, jeni të mirëseardhur në HES, ku mund të ndiqni trajnimin bazik dhe atë të avansuar.

Duke iu referuar domosdoshmërisë për edukim dhe motivim të pacientit para dhe gjatë procesit të trajtimit, qendra jonë ofron përkrahje të vazhdueshme për pacientët tuaj, në saje të programit për edukim paraortodontik i cili përveq edukimit tradicional shëndetësor, ofron edhe programin e aktiviteteve Myobrace që cilësohet baza dhe garanca e suksesit të trajtimit.
Great staff

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps.


READ MORE


Affordable

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance to maximise offline indicators.


READ MORE


Great facilities

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas.


READ MORE


Consult us

Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers. Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services.Dr Alicia Harley

Our Team

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.Pediatrician

Sussie Wolff


Proin consequat, at commodo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
General Doctor

George Button


Vivamus sapien ligula, tempus ac ipsum ac, mattis luctus magna.  Proin consequat, at commodo.
Surgeon

Adam Hackett


Donec varius libero tortor. Proin consequat, at commodo eu luctus ipsum aliquet ut.
Dental surgeon

Ashley Willson


Curabitur lobortis, eros eu efficitur lacinia. Proin consequat, at commodo velit magna cursus nisi.A good word means a lot

Patient testimonials

It’s always the word of mouth that’s the best advice. Here are some of our…


Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration.


LARAINE FLEMMINGPhosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate e-commerce via process-centric “outside the box” thinking.


TAYLA CHRISTISONCollaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers. Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services strategies.


CAREY HATHAWAYCompletely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas.


CORI STARKOur services

What services
Medicare offers?

Compellingly embrace empowered e-business after user friendly intellectual capital. Interactively actualize front-end processes with effective convergence.


General health care

Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes.


FIND OUT MOREDental services

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures.


FIND OUT MOREScreening

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital.


FIND OUT MORE
Orthopedics

Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers. Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services.


FIND OUT MORELaboratory

Credibly innovate granular internal or “organic” sources whereas high standards in web-readiness. Energistically scale future-proof core competencies.


FIND OUT MOREPediatrics

Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures.


FIND OUT MORE


Njoftimet e fundit nga Health Education Studio

Mundësi e mirë
për të komunikuar

Regjistrohuni më poshtë për të pranuar ofertat dhe më të rejat nga Health Education Studio


  Orari i punës

  E Hënë – E Premte
  9AM – 5PM
  E Shtune
  9AM – 2PM
  E Diele
  Mbyllur

  Na kontakto

  +383 49 848 577


  Na vizitoni

  Rr. Shefqet Shkupi, Bll B4, Nr.10,
  Kalabri,10000 Prishtinë, Kosovë


  BOOK AN APPOINTMENT

  Click here to book an appointment at Medicare.  Na kontaktoni në rrjete sociale:


  Na kontaktoni në rrjete sociale:


  HEALTH EDU STUDIO